Fórum

Nebyly nalezeny žádné otázky.

Zde nám můžete také napsat

KBOT-IBOT-KERKAVA

Duo-x | 19.07.2013

Všem se omlouvám za chybi které zde byli a také na niže uvedené komentáře byl jsem půl roků bez netu a budeme online od 1:8:2013 od te doby co jsem stím začal byla stranka mimo provoz mněl to tu napsat kolega ale jaksik se na to vysral řeknu to rovinu stránky budou fuknční od datumu již napsaném a KBOT IBOT i KERKAVA jsou stale fukční programy nemnějte te strach za to mužu varot že stranky ktere sme vyhlašovaly za neplatne a fake se považuje i stranka https://www.evil-bots.net/home pozor varuji hodně lidi si zde zaplatilo učty a jelikož tam nikde není forum tak vas ostatní nemužou varovat!!!!!POZOR!!!!!! penize které zaplatíte dou na soukromý učet ve hře DAR ORBIT!!!!! NAdale se bude mněnit i cele stránka a bude se mněnit za novou nová grafika i ceník!!!Vše se dozvíte zde ve foru děkuji za pochopení váš DUO-X

konfigurace

Nightmare* | 18.05.2013

čau,chci se zeptata jaký mám dát konfigurace,když jdu do gammy s botem?

Re: konfigurace

Duo-X | 19.07.2013

I zde sou konfigure stejnbe jak u
ALFY jine konfigurace se nedoporučí!!! Kvuly hledaní lidí

PBDO

trhaček | 18.05.2013

Ahoj, chci se zeptat na PBDO, kolik přesně stojí ten silver verze, co zahrnuje a na jak dlouho je a dá se zaplatit přes paysafecard ??

Re: PBDO

Duo-x | 19.07.2013

Ano již jiže uvedené platby jsou přes Pay Safe card a všude funde funguji pokud ti někde řeknou jinou platbu je to FAKE!!!!

PBDO

trhaček | 18.05.2013

Ahoj, chci se zeptat na PBDO, kolik přesně stojí ten silver verze, co zahrnuje a na jak dlouho je a dá se zaplatit přes paysafecard ??

Duo-X | 19.07.2013

Viz Vyše uvedená odpověd nespamuj!!!!

PBDO

trhaček | 18.05.2013

Duo-x | 19.07.2013

Viz Vyše uvedená odpověd nespamuj!!!!

xxxx

xxxx | 06.04.2013

cau chcel by som sa opitat preco ked sa idem prihlasit tak v licencii my napiše Tato verze není podporována, posim instaluj aktualizaci

<< 119 | 120 | 121 | 122 | 123 >>

Přidat nový příspěvek

Tvorba webových stránek zdarma Webnode